Digital Films és una productora audiovisual amb base a Barcelona especialitzada en l’educació en cinema i cultura visual.

Som un equip format en l’àmbit de les ciències socials i la comunicació audiovisual amb una llarga experiència en el sector de l’audiovisual i l’educació: elaboració de continguts educatius sobre cinema i arts visuals; producció i realització audiovisual; campanyes escolars de divulgació cinematogràfica; codirecció de festivals de cinema, Tallers de cinema i formacions, etc.

La nostra identitat professional es configura en una combinació singular entre una formació humanística, una passió pel llenguatge i la cultura visual i unes inquietuds artístiques que ens mobilitzen.
Promovem l’educació en cultura audiovisual perquè ens encanta explicar històries amb imatges i perquè considerem que és una forma d’expressió amb un gran potencial educatiu, cultural, artístic i social.

Fundador de Digital Films. Es dedica a la realització i a la formació audiovisual.

Ha realitzat directes, publicitat, vídeos educatius i videoclips. Ha dut a terme projectes educatius per a l’Obra Social “la Caixa”, l’Institut Municipal d’Educació i el MACBA, entre d’altres.

També ha produït peces audiovisuals per reconeguts directors com Juanma Bajo Ulloa, Joaquim Oristrell, Borja Cobeaga i Rafa Cortés, entre d’altres.

Ha sigut codirector de cinc edicions del DiBa, Digital Barcelona Film Festival.
Actualment, compagina la direcció de Digital Films amb la docència a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i a la Universitat Oberta de Catalunya (UOC).

Historiadora de l’art i Màster en Estudis Museístics i Teoría Crítica de la UAB/Programa d’Estudis Independents del MACBA.

Especialitzada en pedagogia de les arts visuals i en cultura cinematogràfica.
Ha elaborat guions i continguts específics sobre cinema i arts visuals per a l’Obra Social “la Caixa”, el MACBA, la Filmoteca de Catalunya, la Regidoria de Drets Civils de l’Ajuntament de Barcelona, l’Institut Municipal d’Educació, Drac Màgic, El meu primer festival, XTEC o la Setmana de la Poesía de Barcelona.
Ha sigut codirectora i programadora de la 17a, 18a, 19a i 20a edició de la Mostra Internacional de Films de dones de Barcelona.

Graduada en Comunicació Audiovisual per la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i posgraduada en Gestió del Negoci Global de la Música per la Barcelona School of Management (BSM).

Especialitzada en guió, en campanyes de comunicació i en creació de continguts online.

Ha co-ideat i co-desenvolupat el guió de la sèrie infantil Estem on estem.  Ha treballat per a l’In-Edit Festival, Festival Internacional de Documentals Musicals.  Ha ideat, coordinat i creat continguts per a campanyes de comunicació d’AM per a esdeveniments com el FESTUS Festival o la UltraPirineu i d’empreses com la Chocolate Academy BCN.

També ha col·laborat en produccions cinematogràfiques com el curtmetratge Demà no serà avui, el videoclip Interrogants de la Carola Llonch o el llargmetratge documental RocanrolCor de Plans Films.

Graduada en Comunicació Audiovisual per la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i amb un any acadèmic cursat a la Université Sorbonne Nouvelle – Paris 3. També ha cursat estudis musicals de grau mitjà de piano, harmonia i improvisació.

Especialitzada en guió. Ha co-ideat, co-dirigit i composat la banda sonora de la mini sèrie 5 minuts tard emesa a BTV el 2017. Durant la seva estada a París va realitzar reportatges pel programa Blog Europa de TV3.

En l’àmbit educatiu, té experiència en l’educació en el lleure com a monitora d’esplai. També va realitzar pràctiques a l’Associació A Bao A Qu, abans d’entrar a Digital Films.

Amb qui treballem?