Alexina B.: Selecció Oficial Sunny Side Of the Doc 2023

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on pinterest

Estem encantats d’anunciar que el llargmetratge documental Alexina B. acaba de ser seleccionat a la Sunny Side of the Doc Official Selection!

El reconegut mercat internacional de documentals ha seleccionat Alexina B., una òpera de Raquel García-Tomás, per participar a la Sunny Side of the Doc Official Pitch Selection 2023 en la categoria Arts&Culture. Valorant el poder i l’originalitat de la història del llargmetratge, centrat en el procés creatiu de la nova òpera de la jove compositora Raquel García-Tomás (1984), Premio Nacional de Música 2020, des del moment en què decideix rescatar la història d’Alexina Barbin, una de les primeres persones intersexuals en aconseguir ser reconeguda a la França del segle XIX, fins a la seva estrena al Gran Teatre del Liceu. Juntament amb la rellevància internacional i el potencial del projecte alhora d’establir una coproducció internacional del film.

D’un total de 320 projectes rebuts de 56 països diferents, el mercat ha triat 42 projectes de 23 països per participar en aquest esdeveniment anual que reuneix més de 300 decision makers, productors, cineastes, agents de vendes i finançadors per donar suport al finançament i a la distribució internacional de projectes documentals.

Alexina B., un documental dirigit per Alexis Borràs i produït per Digital Films, és un dels 5 projectes que assistiran a Sunny Side of the Doc el pròxim 19-22 de juny per ser presentats en la 34a edició del mercat. 

Estem molt contents d’haver rebut l’oportunitat, per això estem desitjant iniciar les mentories de preparació del pitch i compartir les històries d’Alexina B. i Raquel García-Tomás amb agents de la indústria a escala mundial amb l’objectiu d’enriquir el projecte. 

Gràcies SSD23! Estem desitjant trobar-nos a La Rochelle!

Entradas relacionadas