Calidoscopi

Calidoscopi és una sèrie d’entreteniment, amb personatges entranyables i un punt irreverents, que vol despertar l’interès dels nens i les nenes per l’art cinematogràfic.  

La Pics té 11 anys i, després de viure molts anys a Austràlia, ha tornat al barri. A partir d’ara passarà moltes tardes a casa dels avis, compartirà les seves tribulacions i coneixerà nous amics. 

El cinema que regenta l’avi, el Calidoscopi, és a punt de tancar i el negoci de falsificació d’obres d’art de l’àvia viu hores baixes. La Pics esbrinarà que el penjoll que li ha regalat l’avi, que pertanyia a Georges Méliès, és màgic. Gràcies al penjoll la Pics tindrà l’oportunitat de viatjar a una altra dimensió i endinsar-se en tota mena d’imatges: en les pel·lícules, les pintures, els videojocs i els enginys cinematogràfics. 

Aquest superpoder serà una oportunitat per a viure grans aventures i també servirà per ajudar els avis, els amics, el barri però…tindrà la nostra protagonista fusta de superheroïna o s’escagarrinarà?

Calidoscopi-5
Calidoscopi-4
Calidoscopi-3
Calidoscopi-2
Calidoscopi-1

Cliente

CATEGORÍA

Animació (en desenvolupament)

Formato

12×11’, Sèrie TV multiplataforma

Calidoscopi-6
Calidoscopi-7
Calidoscopi-8
Calidoscopi-9
Calidoscopi-10

Singularidades del proyecto

Calidoscopi és una experiència d’entreteniment multimodal que vol obrir les portes al fascinant món del cinema i despertar la curiositat i l’interès pel coneixement i la creació audiovisual a infants i joves. 

Calidoscopi també vol ser una experiència que promogui lectures compartides a través del joc, la creació i la interacció. Plantegem un entorn multiplataforma per tal d’assolir aquests objectius i incloure la diversitat i la complexitat dels processos de recepció, lectura i creació de les imatges segons la predisposició de l’audiència.

EQUIP

EQUIP

Idea original i direcció

Alexis Borràs Izquierdo
Blanca Almendariz Granero

Guió

Blanca Almendariz Granero
Anna Casacuberta Palmarola

Direcció d’art

Elena Castillo

Projectes relacionats

Educació