Comença l’11a edició del concurs de vídeos Participa Méliès

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on pinterest

Arrenca l’11a edició de Participa Méliès! El concurs de vídeos online impulsat i coordinat per Digital Films per a la Fundació “la Caixa” que apropa la creació audiovisual i cinematogràfica al públic general i a les escoles.

Participa Méliès va néixer amb l’objectiu d’animar a qualsevol persona aficionada al cinema a agafar una càmera – o qualsevol dispositiu d’enregistrament de vídeo que tingués a l’abast – i realitzar un curtmetratge original, mut i de menys de 3 minuts que inclogués un trucatge cinematogràfic inventat per Georges Méliès: truc de substitució, sobreimpressió o jocs d’escala. Simple, però creatiu! 

Després d’onze anys, s’ha convertit en un projecte educatiu que va molt més enllà del concurs oferint recursos educatius per aprendre cinema – tant per a professorat com per al públic general –, homenatjant a Georges Méliès i als pioners de la història del cinema i contagiant l’amor pel cinema, la creativitat i l’esperit do it yourself de l’obra de Méliès.

Per altra banda, el concurs ofereix els premis més llaminers pels amants del cinema! Càmeres de cinema digital Blackmagic, càmeres GoPro, drons Dji Ronin, estabilitzadors i d’altres complements per elevar les pel·lícules a un altre nivell.

 

Els trobareu a la web del concurs, on també podeu consultar les bases, el jurat, els vídeos premiats en les passades edicions i tots els detalls per poder concursar. 

Us animem a realitzar el vostre curtmetratge i inscriu-re’l a la web del concurs per a participar abans del 25 de maig de 2023!

Entradas relacionadas