Estrena televisiva del documental Els perfils d’Alícia!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on pinterest

El documental d’homenatge als i les músics i entitats guardonades amb els Premis Alícia 2021 Els perfils d’Alícia, una producció de TVC en co-producció amb Digital Films per a l’Acadèmia Catalana de la Música veurà la llum emfatitzant les singularitats i la seva contribució al món de la música de cadascun/a dels premiats.

Els perfils d’Alícia ofereix un relat dels valors creatius, artístics, socials i culturals a partir de les vivències personals i professionals dels onze premiats.

La veu cantant del documental la duen els propis músics i els impulsors dels projectes col·lectius protagonistes: Joan Chamorro (Sant Andreu Jazz Band), Sílvia Pérez Cruz, Albert Guinovart, Àngel Casas,  Sergi Cochs (Fundació Actúa Ayuda Alimenta), Rita Payés, Maria del Mar Bonet, Alberto Guijarro (Primavera Sound), Núria Andorrà i Marco Mezquida. A través d’aquestes figures, el documental orquestra un ventall de perfils que comparteixen detalls de la seva trajectòria professional, repassen els camins escollits i els èxits assolits fins el dia d’avui combinant les entrevistes i les històries dels protagonistes amb emotius fragments musicals que els acompanyen.

Els perfils d’Alícia conté altres aparicions destacades com la de l’escultora i il·lustradora Carme Solé Vendrell, creadora de l’estatueta dels Premis Alícia, i el president de l’Acadèmia Catalana de la Música Gerard Quintana, que va lliurar el Premi Alícia a la trajectòria a la cantant Maria del Mar Bonet.

Després que l’Acadèmia Catalana de la Música i Digital Films presentéssim el documental en una pre-estrena als Cinemes Girona el passat dimarts 23 de novembre, que va comptar amb la presència d’alguns dels protagonistes del film i professionals del sector, Els perfils d’Alícia arriba ara a Televisió de Catalunya.

L’estrena serà el proper divendres 26 de novembre a les 22:15h al Canal 33 i el 5 de desembre s’emetrà a TV3 i posteriorment estarà disponible al portal de tv3alacarta.

El film està coproduït per TVC, Digital Films i l’Acadèmia Catalana de la Música, amb el suport del Departament de Cultura i l’ICEC, i la col·laboració de RTVE, la Diputació de Barcelona, SGAE, Fundació SGAE i AIE.

Entradas relacionadas