Estrenem curtmetratge a Los Angeles!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on pinterest

Aquest dissabte 19 de novembre hem viscut amb molta emoció l’estrena del curtmetratge What We All Lack. Produït entre Estats Units i Espanya, el curt s’ha estrenat aquest cap de setmana als Avenida Production Studios a la ciutat de Los Angeles. Ens fa molta il·lusió que aquesta pel·lícula, coproduïda per la Universitat de California Berkeley i Digital Films, pugui ser compartida, per fi, amb el públic a nivell internacional.

La pel·lícula ha format part de la secció oficial del Panamanian International Film Festival in Los Angeles (PIFF/LA), un festival que posa el focus en el cinema hispànic i llatinoamericà. Enguany, a la 8a edició del festival, What We All Lack s’ha estrtenat dins d’un panell de curtmetratges seleccionats.

Escrit i dirigit per la Maria Fernández Navarro, What We All Lack s’inspira en la història dels fotògrafs surrealistes Man Ray i Lee Miller i ens convida a reflexionar sobre les nostres propies relacions i les dinàmiques de poder que s’hi amaguen al darrera.

Agraïm molt a l’equip del festival per la selecció del curtmetratge i felicitem a tot l’equip que ha participat en la pel·lícula. El curtmetratge encara està a l’espera del veredicte d’altres festivals i, per tant, no podem fer-lo públic per ara. Però si esteu especialment interessats en veure’l, no dubteu en demanar-nos-ho!

Entradas relacionadas