“Fuera de juego” seleccionat al Madrid Online Pitchbox de Filmarket Hub!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on pinterest

Estem molt contentes d’anunciar que el nostre projecte de sèrie de ficció Fuera de juego ha estat seleccionat per participar al Madrid Online Pitchbox de Filmarket Hub!

L’esdeveniment, organitzat per la plataforma Filmarket Hub, un mercat internacional online dedicat al cinema i a les sèries en desenvolupament, ha publicat avui els projectes de sèrie i llargmetratges espanyols que formaran part de l’edició 2022. Fuera de juego és una de les 7 sèries seleccionades entre projectes de tot l’Estat.

La iniciativa té com a principal objectiu impulsar projectes en desenvolupament de creadors espanyols, connectant el millor talent emergent i projectes de ficció excel·lents amb empreses líders de la indústria.

L’esdeveniment, que transcorrerà de forma virtual els dies 26 i 27 de gener, ofereix l’oportunitat als creadors dels projectes seleccionats de fer un pitch de venda i reunir-se de forma individual amb tots els executius de les empreses participants següents: Movistar+, Amazon Studios, The Mediapro Studio, Federation Spain, VIS, Zeta Studios, Secuoya Studios i Beta Fiction Spain.

Madrid Online Pitchbox compta ja amb vuit edicions entre les que destaquen alguns títols d’anteriors convocatòries com la sèrie original d’Amazon Prime Video Sin huellas, que s’estranarà properament, els llargmetratges Objetos (2022) o Adiós (2019) i el film escrit per Gemma Ventura, dirigit per Daniel Calparsoro i protagonitzada per Luis Tosar Todos los nombres de Dios.

Selecció oficial de sèries

BARRO Y FUEGO
Creada i escrita por Álvaro Núñez, Cristóbal Celma i Jaime Tigeras

DE BUENA FAMILIA
Creada i escrita por Jorge Yúdice i Zebina Guerra
Dirigida per Jorge Yúdice

EN LO PROFUNDO DEL ASFALTO
Creada i escrita per Matías García
Dirigida per Moisés Ramos

FUERA DE JUEGO
Creada per Alexina B.
Escrita per Maria Serralvo

LA BROMA
Creada per Marina Gimeno
Escrita per Marina Gimeno y Juanjo Moscardó
Produïda per Juanjo Moscardó (Cosabona Films)

LA PROMOCIÓN
Creada i escrita per Fran Ventura i Alberto Iglesias

QUÉ BIEN SE TE VE PARA LO JODIDA QUE ESTÁS
Creada i escrita per Juanpe Gálvez i Diana Rojo
Dirigida per Borja González
Produïda per Oriol Marcos (Set Màgic Audiovisual)

Podeu consultar la selecció de pel·lícules aquí

Entradas relacionadas