“Fuera de juego” seleccionat al Madrid Online Pitchbox de Filmarket Hub!

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on pinterest

Avui hem rebut la magnífica notícia que Digital Films hem estat seleccionats per a participar a les trobades de coproducció europea Producers meet Producers del FIPADOC International Documentary Festival.

Des de l’equip de les Jornades Professionals del FIPADOC han organitzat aquesta iniciativa dissenyada exclusivament per a aquells/es productors/es de documentals interessats/des en coproduccions internacionals amb la voluntat de teixir nous vincles professionals a escala europea.

Producers meet Producers es divideix en tres sessions diferents, cadascuna centrada en un territori europeu específic. Cada sessió, dirigida per tres experimentats matchmakers, reuneix un grup de productors francesos i un altre dels territoris seleccionats:

Focus 2023 (Països Bàltics i Finlàndia): sessió dirigida per Zane Balčus(Baltic Sea Docs, Letònia).

Visegrad (Polònia, República Txeca, Eslovàquia i Hongria): sessió dirigida per Zdenek Blaha (Institute of Documentary Films, República Txeca).

Espanya: sessió dirigida per Diego Mas Trelles, (Docs Barcelona, ​​Espanya).

Alexis Borràs, director de Digital Films, participarà en la sessió destinada a Espanya, on tindran lloc les reunions individuals amb productors i productores franceses per presentar un llargmetratge documental que estem produint actualment.

El Festival Internacional de Documentals celebra la seva propera edició del 20 al 28 de gener de 2023 a Biarritz i la sessió Producers meet Producers tindrà lloc el dijous 26 de gener de 9 a 11 hores en el marc de les Jornades professionals del FIPADOC 2023 (23-26 de gener) al centre de congressos Bellevue de Biarritz.

La selecció, feta en funció del perfil dels/les productors/es i del potencial de coproducció dels projectes presentats prèviament, possibilita la trobada entre 6 productores espanyoles i 6 franceses. Comptant amb la participació de Digital Films com a única productora seleccionada de Catalunya entre les sis participants de l’Estat.

Estem molt contentes d’anunciar que el nostre projecte de sèrie de ficció Fuera de juego ha estat seleccionat per participar al Madrid Online Pitchbox de Filmarket Hub!

L’esdeveniment, organitzat per la plataforma Filmarket Hub, un mercat internacional online dedicat al cinema i a les sèries en desenvolupament, ha publicat avui els projectes de sèrie i llargmetratges espanyols que formaran part de l’edició 2022. Fuera de juego és una de les 7 sèries seleccionades entre projectes de tot l’Estat.

La iniciativa té com a principal objectiu impulsar projectes en desenvolupament de creadors espanyols, connectant el millor talent emergent i projectes de ficció excel·lents amb empreses líders de la indústria.

L’esdeveniment, que transcorrerà de forma virtual els dies 26 i 27 de gener, ofereix l’oportunitat als creadors dels projectes seleccionats de fer un pitch de venda i reunir-se de forma individual amb tots els executius de les empreses participants següents: Movistar+, Amazon Studios, The Mediapro Studio, Federation Spain, VIS, Zeta Studios, Secuoya Studios i Beta Fiction Spain.

Madrid Online Pitchbox compta ja amb vuit edicions entre les que destaquen alguns títols d’anteriors convocatòries com la sèrie original d’Amazon Prime Video Sin huellas, que s’estranarà properament, els llargmetratges Objetos (2022) o Adiós (2019) i el film escrit per Gemma Ventura, dirigit per Daniel Calparsoro i protagonitzada per Luis Tosar Todos los nombres de Dios.

Selecció oficial de sèries

BARRO Y FUEGO
Creada i escrita por Álvaro Núñez, Cristóbal Celma i Jaime Tigeras

DE BUENA FAMILIA
Creada i escrita por Jorge Yúdice i Zebina Guerra
Dirigida per Jorge Yúdice

EN LO PROFUNDO DEL ASFALTO
Creada i escrita per Matías García
Dirigida per Moisés Ramos

FUERA DE JUEGO
Creada per Alexina B.
Escrita per Maria Fernández

LA BROMA
Creada per Marina Gimeno
Escrita per Marina Gimeno y Juanjo Moscardó
Produïda per Juanjo Moscardó (Cosabona Films)

LA PROMOCIÓN
Creada i escrita per Fran Ventura i Alberto Iglesias

QUÉ BIEN SE TE VE PARA LO JODIDA QUE ESTÁS
Creada i escrita per Juanpe Gálvez i Diana Rojo
Dirigida per Borja González
Produïda per Oriol Marcos (Set Màgic Audiovisual)

 

Podeu consultar la selecció de pel·lícules aquí

Entradas relacionadas