Gaudiu els Premis Alícia 2023

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on pinterest

Un any més coincidint amb el Dia Internacional de la Música, l’Acadèmia Catalana de la Música celebra els Premis Alícia 2023: els premis anuals atorgats pel sector de la música a Catalunya.

L’entrega de premis tindrà lloc el proper dimarts dia 21 de juny a les 20h, en un acte a la Sala Oriol Martorell de L’Auditori de Barcelona que hem produït des de Digital Films.

Un acte on, a banda de conèixer els guardons d’enguany, entre els projectes i persones finalistes de les 11 categories, celebrarem la música i la vida. Conduït per la periodista i humorista, Ana Polo, retrem homenatge a la pianista Alícia de Larrocha, en el marc de la commemoració del centenari del seu naixement.

El president de l’Acadèmia, Gerard Quintana, lliurarà el Premi Alícia a la Trajectòria al cantautor Joan Manuel Serrat, per la seva llarga i destacada trajectòria musical i artística, que va arrencar al 1965 i va concloure el passat mes desembre de 2022.

Els guardons comptaran amb reconeguts professionals del sector de la música de Catalunya, que s’encarregaran de lliurar els Premis Alícia 2023; les actuacions musicals de Sara Serrano, en homenatge a Alícia de Larrocha, Momi Maiga, La Ludwig Band, Queralt Lahoz i el Grup vocal In Crescendo, així com els músics i col·lectius finalistes.

Podeu gaudir de l’acte en directe a través de La Xarxa+

No us els perdeu!

Entradas relacionadas