La ciència de Pixar s’estrena a CosmoCaixa

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on pinterest

Des d’avui podeu visitar l’exposició La ciència de Pixar a Cosmocaixa. Una exposició desenvolupada pel Museum of Science de Boston en col·laboració amb Pixar Animation Studios (The science behind Pixar) que ens convida a descobrir els complexos processos creatius que han fet possible la creació d’alguns dels personatges animats més cèlebres: Buzz Lightyear, Dory, Mike i Sully…

Des de Digital Films, hem treballat en totes les exposicions de Pixar estrenades els darrers anys a CaixaForum: Pixar. 25 anys d’animació i Pixar. Construint personatges elaborant les visites dinamitzades escolars, familiars, els espais educatius i recursos educatius vinculats a l’exposició com l’interactiu Crea el teu personatge amb il·lustracions de Miguel Gallardo.

En aquesta ocasió l’encàrrec que vam rebre en relació a La ciència de Pixar va ser el de dissenyar les visites comentades tant per a públic general, com per als grups escolars i idear una activitat familiar per a l’espai-taller d’aquesta exposició que destaca pel nivell d’interacció constant amb els visitants, amb un ampli desplegament d’experiències interactives i mecàniques i estímuls sensorials que ofereix una experiència real d’aprenentatge molt potent.

Descobreix la dimensió científica – sense oblidar l’artística- i els reptes tecnològics als que els creadors i les creadores de Pixar han hagut de fer front des dels seus inicis a través de les visites comentades. O, si formes part d’una família amb nenes i/o nens a partir de 8 anys, apunteu-vos a la visita-taller Històries animades. 

Després de visitar de forma més breu l’exposició i explicar els punts d’interès clau en cada fase del pipeline Pixar inventarem i animarem plegades una història breu i còmica a partir de paràmetres definits per atzar.  

Busquem idees tan desbaratades com: allò que fan les joguines durant el dia, una història protagonitzada per emocions o una pel·lícula sobre la nostra ànima.

Si en teniu una, animeu-vos!

HISTÒRIES ANIMADES: DEL 20 DE MAIG AL 3 DE SETEMBRE DE 2023

Amb paraules dels seus creadors i creadores: esperem que amb la visita a l’exposició revisqueu d’una altra forma les vostres pel·lícules preferides de Pixar! 

Entradas relacionadas