Qui som?

Som una productora amb base a Barcelona especialitzada en audiovisual i educació.

Per a nosaltres filmar és sinònim de compartir. 

Cada filmació és un acte de descobriment. Un espai de cerca – i de trobada – que ens permet fixar-nos en una imatge, destacar-la. 

Cada imatge amaga en el seu interior una història, un fet, un relat. Una idea que cobra un determinat sentit segons la mirada que la retrata, sense oblidar qui la observa. 

On enfocar significa i enquadrar revela. Allò que mirem, que se’ns mostra, però també allò que no veiem. 

Aquesta és la base dels nostres projectes.

Partint d’aquí elaborem múltiples continguts audiovisuals: documentals, espots, interactius, videoclips, peces museogràfiques i una gran varietat de peces audiovisuals de tipologia diversa. Així com continguts educatius multiformat relacionats amb el cinema i la cultura visual – film literacy -, d’altres disciplines artístiques, culturals i de l’àmbit de la divulgació científica. 

Ambdues corrents s’entrellacen i s’alimenten l’una de l’altra conformant la nostra particular identitat. 

Clients

Nosaltres

Som un equip plural de persones formades en l’àmbit de la comunicació audiovisual, les ciències socials i les humanitats

Amb més de deu anys de dedicació en el sector de l’audiovisual i l’educació, mantenim les ganes de compartir i d’innovar intactes.

Digital Films és l’aventura personal i professional de l’home de les mil cares Alexis Borràs Izquierdo. Realitzador, sociòleg, Show runner, professor universitari, formador audiovisual, productor executiu, consultor, product i project manager, venedor ambulant, organitzador d’esdeveniments, bàrman… entre d’altres facetes acumulades al llarg de la seva carrera professional.

Amant del cinema i inquiet per naturalesa va decidir emprendre aquest viatge que aglutina professionals d’indrets i sensibilitats diverses. Persones vives, mobilitzades per inquietuds artístiques amb ganes d’explicar històries i promoure l’educació en cultura visual: una forma d’expressió amb un gran potencial educatiu, cultural, artístic i social. 

Equip

Alexis Borràs Izquierdo

CEO / Realització

Anna Casacuberta Palmarola

Guió / Comunicació / Producció

Pau Cruanyes Garrell

Realització / Producció

Ginebra Abril

Formació / Coordinació activitats educatives

Maria Fernández Navarro

Guió / Producció

Col·laborem amb:

Ana de Quadras Ayuso
Blanca Almendariz
Carles Moral Sala
Cora Cruz
Dabid Pascual

 

David Castro González
Eloi Pasqual
Gerard Gil
Irene Ferrer Panicot
Joan Vallverdú

La claqueta
León Benavente
Marc Casacuberta
Maria Blanch
Miner Montull

Pau Pomar
Pere Marzo
Rut Fulgado
Sergi Faustino
Tàtels Pérez