Dan Dan Dansa

Segurament hi ha pocs exercicis tan alliberadors com la dansa i que alhora impulsin un camí cap a l’autoconeixement. Llavors, per què no utilitzar aquest llenguatge artístic per al desenvolupament dels més joves? Aquest és l’objectiu del nou recurs educatiu Dan Dan Dansa  impulsat conjuntament per la Fundació “la Caixa” i el Mercat de les Flors.

Experimentar. Prendre consciència del cos. Descobrir una nova mirada.

La Maleta Didàctica – Dan Dan Dansa és un recurs pedagògic del Mercat de les Flors que neix amb l’objectiu d’oferir eines per incloure la dansa a l’escola des d’un àmbit no professionalitzador. El format? Una maleta que ha anat viatjant per les escoles de Catalunya des del 2007. 

Després que el projecte despertés l’interès del portal educatiu CaixaEscena, vam rebre l’encàrrec per part de la Fundació de digitalitzar els continguts i la metodologia de la Maleta didàctica per integrar-los a la seva plataforma online.

Dan Dan Dansa compta amb materials audiovisuals diversos: interactius, vídeos, tutorials, materials visuals i plàstics que hem produït íntegrament des de Digital Films cuidant-nos tant del contingut com de la forma. Un dels atractius principals del projecte és la col·laboració de coreògrafs experts com Cesc Gelabert, Toni Mira o Àngels Margarit, entre d’altres, en els vídeos explicatius que vertebren el projecte.

La iniciativa ha servit per arribar a més mestres i escoles de primària i de secundària i facilitar que més alumnes del territori hagin pogut gaudir del món de la dansa.

Dan-Dan-Dansa-6
Dan-Dan-Dansa-5
Dan-Dan-Dansa-4
Dan-Dan-Dansa-3
Dan-Dan-Dansa-2

Client

Fundació “la Caixa” en col·laboració amb el Mercat de les Flors

CATEGORiA

Divulgació

Data

2016

Dan-Dan-Dansa-10
Dan-Dan-Dansa-9
Dan-Dan-Dansa-8
Dan-Dan-Dansa-7

Serveis

Serveis

Conceptualització i digitalització de la Maleta didàctica

Coordinació pedagògica i producció de continguts educatius multiformat

Realització audiovisual 

Creació nova imatge gràfica

Crèdits

Crèdits

Disseny gràfic materials: Elena Castillo 

Motion graphics: Arturo Bastón 

Programació: Jordi Espuny

+ info

+ Info

Dan Dan Dansa a eduCaixa

Projectes relacionats

Audiovisual