El joc del cinema

Aquest és un projecte que ens transporta amb un somriure a la nostra infantesa.

Una època en què gaudíem experimentant amb jocs i il·lusions òptiques i trastejant amb les figuretes dels nostres personatges de cinema preferits. Sense parlar de les innumerables dosis en bucle de la mateixa pel·lícula una vegada rere una altra! 

Segur que la majoria guardem amb tendresa el record d’aquella joguina relacionada amb el cinema amb la que passàvem les tardes. A través de l’exposició El joc del cinema les joguines ens parlen de temps passats i ens porten a fer un recorregut pel cinema, fent-nos sentir la seva màgia.

El-joc-del-cinema-4
El-joc-del-cinema-3
El-joc-del-cinema-2
El-joc-del-cinema-1
El-joc-del-cinema-5

CLIENT

Filmoteca de Catalunya

CATEGORIA

Exposició

DATA

2018

La nostra funció és acompanyar als infants i joves en aquest viatge per descobrir els trucs i l’evolució dels jocs de la mostra. Al mateix temps que descobrim com la irrupció del cinema va impulsar noves formes d’oci. 

La visita-taller a l’exposició inclou dinàmiques lúdiques en el recorregut i finalitza amb una activitat creativa col·lectiva on experimentem amb el procés de construcció de personatges de relats cinematogràfics. A partir d’un joc de cartes produïm una breu animació amb uns protagonistes ben singulars.

© Projector Cine Payá 730. Museu del Cinema. ©FdC
Joc-de-taula-Jumanji-Filmoteca-de-Catalunya-FdC
© Pinotxos. Arxiu-Col·lecció Lluís Benejam. ©FdC2

Serveis

Serveis

Elaboració de la visita dinamitzada per a alumnat de primària i secundària 

Dinamització de la visita-taller a l’exposició

+ info

+ Info

Filmoteca de Catalunya

Projectes relacionats

Audiovisual