Recupera Els perfils d’Alícia a TVE

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on pinterest

Els perfils d’Alícia, el documental d’homenatge als i les músics i entitats guardonades amb els Premis Alícia 2021 de l’Acadèmia Catalana de la Música, s’emet aquesta nit a TVE.

El film, coproduït per TVC, Digital Films i l’Acadèmia Catalana de la Música, amb el suport del Departament de Cultura i l’ICEC, i la col·laboració de RTVE, la Diputació de Barcelona, SGAE, Fundació SGAE i AIE, que va ser estrenat a Televisió de Catalunya el passat 23 de novembre, emfatitza les singularitats i la seva contribució al món de la música de cadascun dels premiats.

Els perfils d’Alícia ofereix un relat dels valors creatius, artístics, socials i culturals a partir de les vivències personals i professionals dels onze premiats.

La veu protagonista del documental la duen els propis músics i els impulsors dels projectes col·lectius protagonistes: Joan Chamorro (Sant Andreu Jazz Band), Sílvia Pérez Cruz, Albert Guinovart, Àngel Casas,  Sergi Cochs (Fundació Actúa Ayuda Alimenta), Rita Payés, Maria del Mar Bonet, Alberto Guijarro (Primavera Sound), Núria Andorrà i Marco Mezquida.

A través d’aquestes figures, el documental orquestra un ventall de perfils que comparteixen detalls de la seva trajectòria professional, repassen els camins escollits i els èxits assolits fins el dia d’avui combinant les entrevistes i les històries dels protagonistes amb emotius fragments musicals que els acompanyen.

Els perfils d’Alícia conté altres aparicions destacades com la de l’escultora i il·lustradora Carme Solé Vendrell, creadora de l’estatueta dels Premis Alícia, i el president de l’Acadèmia Catalana de la Música Gerard Quintana, que va lliurar el Premi Alícia a la trajectòria a la cantant Maria del Mar Bonet.

El documental també es pot recuperar a tv3alacarta.

Entradas relacionadas