Digital Films és una productora audiovisual amb base a Barcelona especialitzada en l’educació en cinema i cultura visual.

Som un equip format en l’àmbit de les ciències socials i la comunicació audiovisual amb una llarga experiència en el sector de l’audiovisual i l’educació: elaboració de continguts educatius sobre cinema i arts visuals; producció i realització audiovisual; campanyes escolars de divulgació cinematogràfica; codirecció de festivals de cinema, Tallers de cinema i formacions, etc.

La nostra identitat professional es configura en una combinació singular entre una formació humanística, una passió pel llenguatge i la cultura visual i unes inquietuds artístiques que ens mobilitzen.
Promovem l’educació en cultura audiovisual perquè ens encanta explicar històries amb imatges i perquè considerem que és una forma d’expressió amb un gran potencial educatiu, cultural, artístic i social.

Fundador de Digital Films. Es dedica a la realització i a la formació audiovisual.

Ha realitzat directes, publicitat, vídeos educatius i videoclips. Ha dut a terme projectes educatius per a l’Obra Social “la Caixa”, l’Institut Municipal d’Educació, el CCCB i el MACBA, entre d’altres.

També ha produït peces audiovisuals per reconeguts directors com Juanma Bajo Ulloa, Joaquim Oristrell, Borja Cobeaga i Rafa Cortés, entre d’altres.

Ha sigut codirector de cinc edicions del DiBa, Digital Barcelona Film Festival.
Actualment, compagina la direcció de Digital Films amb la docència a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i a la Universitat Oberta de Catalunya (UOC).

Historiadora de l’art i Màster en Estudis Museístics i Teoría Crítica de la UAB/Programa d’Estudis Independents del MACBA.

Especialitzada en pedagogia de les arts visuals i en cultura cinematogràfica.
Ha elaborat guions i continguts específics sobre cinema i arts visuals per a l’Obra Social “la Caixa”, el MACBA, el CCCB, la Filmoteca de Catalunya, la Regidoria de Drets Civils de l’Ajuntament de Barcelona, l’Institut Municipal d’Educació, Drac Màgic, El meu primer festival, XTEC o la Setmana de la Poesía de Barcelona.
Ha sigut codirectora i programadora de la 17a, 18a, 19a i 20a edició de la Mostra Internacional de Films de dones de Barcelona.

Graduada en Comunicació Audiovisual per la Universitat Pompeu Fabra (UPF) i posgraduada en Gestió del Negoci Global de la Música per la Barcelona School of Management (BSM).

Especialitzada en guió, en campanyes de comunicació i en creació de continguts online.

Guionista de la producció teatral de divulgació científica No sap pas oN per al CosmoCaixa i d’audiovisuals diversos. Ha co-ideat i co-desenvolupat el guió de la sèrie infantil Estem on estem. També ha col·laborat en produccions cinematogràfiques com el curtmetratge Demà no serà avui o el llargmetratge documental RocanrolCor de Plans Films.

Ha treballat per a l’In-Edit Festival, Festival Internacional de Documentals Musicals.  Ha ideat, coordinat i creat continguts per a campanyes de comunicació d’AM per a esdeveniments com el Torello Mountain Film Festival o el FESTUS Festival i d’empreses com la Chocolate Academy BCN.

Amb qui treballem?

Logo la Caixa
Logotip Premis Alícia