Premis Alícia 2023: música, vida i emocions a flor de pell

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on pinterest

Alícia de Larrocha, Ana Polo, Queralt Lahoz, Joan Manuel Serrat i Momi Maiga són alguns dels noms més destacats dels Premis Alícia 2023. Els premis de l’Acadèmia Catalana de la Música que hem tingut l’immens plaer de produir un any més.

La música és vida, i així ho vam voler transmetre amb la producció de l’acte dels Premis Alícia 2023 que vam celebrar ahir dia 21 de juny a L’Auditori de Barcelona en el marc del Dia de la música.

La periodista i humorista encarregada de presentar l’acte, Ana Polo, va captivar el públic assistent en una vesprada plena d’humor, d’actuacions musicals, sorpreses i homenatge en majúscules a la intèrpret catalana més universal: Alícia de Larrocha. A través d’una peça audiovisual dedicada a ella, la presència de la seva filla Alicia Torra i de l’actuació d’una composició seva magistralment interpretada per la pianista Sara Serrano.

Joan Manuel Serrat, Premi Alícia 2023 a la Trajectòria va rebre l’ovació del públic i una interpretació impressionant dedicada al cantautor per part de Queralt Lahoz del seu tema “Pare”.  La Ludwig Band, per la seva banda, es va encarregar d’acomiadar l’acte, junt a Ana Polo, recollint l’eufòria del públic assistent a la Sala Oriol Martorell de L’Auditori de Barcelona.

Descobreix els premiats i les premiades d’aquesta memorable edició. Reviu els millors moments amb la difusió de l’acte en diferit pel Canal 33 el dissabte dia 24 a les 21.55h o a través de La Xarxa+, que va emetre en directe els Premis Alícia d’enguany.

Visca la música i visca la vida!

Entradas relacionadas